Volkswagen passat: centrale vergrendeling passat 2000 tdi

Bouwjaar: 2000

Heren, (en dames),

Ik zit met het volgende,

ik heb een inbouwrelais voor centrale vergrendeling op afstand besteld bij in.pro, het zogeheten plug in relais, (nou het is alles behalve plugin......)

ik heb nu de volgende vragen en hoop er hier een antwoord op te krijgen....

1. waar zit de aansturing van de centrale vergrendeling in een passat variant uit 2000 ( ik hoor berichten over de bestuurders portierzijde)

2. welke draden zijn er nodig om het geheel te laten werken ik heb de pulsdraden voor openen en sluiten nodig en een plus en een massa.
de beschrijving die erbij zit klopt weer eens niet qua kleurcodering...

ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen

doggy101

Geplaatst door doggy101 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

heeft jou passat geen standaard afstandsbediening ? Normaal gezien is jou passat voorzien van een comfortsysteem. Hier kun je dan bij vw afstandsbedieningmodules bestellen en deze aanleren aan het comfortsysteem. De pulsdraden kun je monteren op de schakelaar voor de cv in de lv deur.

doggy101 (0), 19 jaar geleden

nee dat heeft ie niet bij mijn weten.
maar zoals hierboven vermeld heb ik al een stuurrelais en twee transponders, moet aleen de kleurcodering noch te weten komen....

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

hoe bedoel je 2 transponders ?

doggy101 (0), 19 jaar geleden

2 handzenders....

Maar het werkt ondertussen al, alleen een handzender reageerd niet dus die gaat terug naar de leverancier
@carmania2000 bedankt voor het mee denken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.