Volkswagen Transporter: chip sleutel omzeilen

Bouwjaar: 1996

Hallo,ik heb een vw transporter,en heb elke keer problemen met het starten,ik moet wel 5 keer de sleutel eruit halen en opnieuw erin steken om hem te kunnen starten,er zit een probleem in het uitlezen van de chip in de sleutel,ik heb al geprobeerd om heel dit elecktronisch zooitje eraf te gooien of te omzeilen,maar het blijkt dat er op de solenoid,10v staat,en ja dat zit niet zomaar in een auto dus moet ik iets fabriceren om 10 v te krijgen.maar is hier geen andere oplossing voor,heel die startonderbreker eraf en gewoon starten zonder chip in de sleutel,wie weet hier wat op B.V.D.

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tim_vr6 (0), 18 jaar geleden

Kun je niet simpel weg de ontvanger van de sleutel achter het contactslot vervangen??

anoniem-1573996169 (0), 18 jaar geleden

ja maar de vraag is ligt het aan de sleutel of de ontvanger?? dus liever alles eruit.

Frank3197 (0), 18 jaar geleden

Probeer je reservesleutel eens, als die het wel goed doet dan ligt het aan de sleutel.
Dan kun je altijd nog kijken wat je ermee doet.

spanbandje (0) PRO, 18 jaar geleden

Haal de chip uit de sleutel die het het beste doet, en lijm die op de transponder in of achter hetslot waar het ontvangst perfect is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.