Volkswagen Golf: climatcontrol

Bouwjaar: 1998

tydens onze vacantie werd het steeds warmer in de auto er bleek geen koude lucht maar warme lucht in de auto geblazen,en er kwam een tikkend geluid van onder de motorkap vandaan en het display knippert als de auto wordt gestart. in de garage in Italie werd ,nadat de vloeistof gecontroleerd was, de conclusie getrokken dat de compressor defect was. Deze koste ¤ 990 inclusief montage .Mijn vraag is : is dat zo ? of zijn andere opties


aarse001

Geplaatst door aarse001 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Petje57 (0) PRO, 18 jaar geleden

Laat eerst eens naar de vulling kijken of deze nog wel op peil is. Indien blijkt dat het systeem leeg of dat er veel te weinig inzit, gelijk laten vullen inclusief UV-tracer zodat de lekkage opgespoort kan worden. Zul je moeten laten doen bij een STEK-erkend (garage)bedrijf.

dutch123 (0), 18 jaar geleden

Kijk even waar het geluid vandaan komt: komt het uit de compressor, dan is deze vast stuk. Als je geluk hebt komt het van de koppeling. De stalen veren zijn niet zo sterk.

aarse001 (0), 18 jaar geleden

ik heb een afspraak staan voor 29 sept( ik heb erder geen tijd)
bij de vw dealer,zij hebben met een pc de status van de airco uit gelezen en de uitkomst was dat het drukventiel defect was,
Dus na 29 sept weet ik meer,dat laat ik jullie weten
met vriendelijke groet Jac

aarse001 (0), 18 jaar geleden

Ik ben gisteren naar de garage geweest er werd nadat het drukventiel vervangen was als nog de conclusie gemaakt dat de compressor vervangen moest worden a ¤1500 .Dit wordt mijn toch een beetje te gortig. Ik heb navraag gedaan bij een andere garage en die vervangen de boel voor ¤891 Ik heb nog even bedenktijd gevraagd. mocht er nog mensen zijn die nog meer ideen hebben hoor ik dat graag .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.