Volkswagen Golf V: Co

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8 4 motion

mijn collega heeft een golf 4
2.8 4 motion CO meting is te hoog. hij geeft 8.0. wij hebben de katalysator vervangen, met de achterste lambda sonde. dat heeft niet geholpen, wij hebben de auto laten uit lezen. maar verschillende garages kunnen niet in. zelf VW dealer kan er niet in. maar de auto heeft een alarm merk van cliford. de orginele start ontbreker van de auto blijft knipperen maar de auto start gewoon.

wie kan ons helpen.!!!!!!!!!!

aya

Geplaatst door aya (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je niet in het systeem komt,komt meestal door de radio,is deze al losgekoppeld en toen geprobeerd?
Anders een defecte zekering,of komt anders door een andere accesoire waardoor je er niet in komt.
Probleem lijkt mij de eerste lambdasonde,maar toch als eerste proberen erin te komen voordat je wat gaat vervangen.

Ricky,

geert3496 (0) PRO, 17 jaar geleden

Defecte katalysator geeft meestal niet zo een hoge CO waarde, defecte lambdasensor of temperatuursensor of benzinedruk te hoog.

aya (0), 17 jaar geleden

Hooi Geert en Ricky wij hebben temperatuur voeler vervangen we hebben ook de radio losgehaald dus wij konden steeds niet in dus wij gaan eigenlijk die lambdasensor vervangen en dan gaan jullie van ons horen hoe het is gegaan we gaan ook de benzinedruk meten maar eigenlijk als wij achter de auto staan zien wij steeds rook uit de uitlaat komen ook als de motor warm is en hij gebruikt eigenlijk te veel benzine dat is eigenlijk een v 6 motor 2.8 liter 4 motion

groeten hassan,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.