Volkswagen Vento: Co

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800.abs

Ik heb een vraag .Ik heb een vento 93 ABS moter 1800 Automaat.Mijn CO waarde is net goed .
Maar het toerental van de moter gaat iets op en neer .HOE KOMT DAT . Wie kan mij helpen bij voor baat dank
GER

ger3527

Geplaatst door ger3527 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (30) PRO, 16 jaar geleden

ger ik neem aan dat je co gehalte tehoog is.
dit kan komen door een temperatuursensor die niet goed werkt maar meestal is de lambdasonde de oorzaak en zal deze vervangen moeten worden.
wat het onregelmatig lopen betrefd controleer de vacuum leidingen goed voor al die van de rembekrachtiger op het inlaat spruitstuk daar wil aan de onderzijde nogal eens een scheur in komen dit kun je voelen.
ook moet je de voetpakking van de injectie eenheid controleren op lekkage door de motor telaten draaien en er dan aan tetrekken en duwen en kijken of hij dan rot gaat lopen of gaat sissen.
is dat zo dan is deze lek.

groetjes jan.

Speedrazor (0), 16 jaar geleden

Of ff met remreiniger rondom de inlaat spuiten, kijken als de motor in toerental gaat verhogen, zo ja..dan is de pakking door. (remreiniger is snel ontbrandbaar)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.