Volkswagen Crafter: Crafter Welke zekering voor interieur verlichting

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 tdi

Wie kan mij vertellen welke zekering ik moet hebben voor de interieur verlichting en in de laadruimte en voor de kenteken verlichting?
Ik heb het boekje al nagekeken en kom bij zekering B17 10 ampere uit in maar deze is wel heel!

Het is een crafter van 2007 L3 100kw

Alvast bedankt voor de reactie's

rwbb

Geplaatst door rwbb (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Crafter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Jan227 (5) PRO, 11 jaar geleden

Hallo, volgens mij is de kenteken verlichting niet met een aparte zekering gezekerd, dit gebeurd door het boordnet regelapparaat. Die zekering 17 die het boekje aangeeft, is volgens mij idd de juiste. Heeft deze auto een eenvoudige binnenverl voorin, of een luxe uitvoering met meerdere drukknoppen ?

Groet Jan227

rwbb (0), 11 jaar geleden

Hallo Jan227
Bedankt voor de snelle reactie.

Zekering 17b gecontroleerd maar is niet defect, toch maar vervangen door een ander dit heeft ook niet geholpen.

In de cabine zit een eenvoudige verlichting met een draaiwieltje. In de laadruimte bij de schuifdeur een lamp die je niet kan regelen en achterin bij de deuren een lamp die middels draaiwieltje kunt aan/uitzetten.

Het boordnet regelapparaat welke functie's heeft die nog meer?

Groeten Rob

Jan227 (5) PRO, 11 jaar geleden

Hallo, regelapp boordnet regelt de aansturing etc van de meeste electrische boordfuncties, zoals binnenverl, aansturing dimlicht,mistlampen etc.

Wellicht een defekt aan dit regelaaparaat mogelijk, maar dan heb je eigenlijk diagnose apparatuur en stroomloopschema's nodig om dit te kunnen beoordelen.

Groet Jan227

rwbb (0), 11 jaar geleden

Dimlicht en andere verlichting werkt wel goed
Volgens mij is er een soort relais gemonteerd die de binnenverlichting langzaam aan en uit laat gaan, een soort dimmer waar zit die ergens?

Jan227 (5) PRO, 11 jaar geleden

Hallo, volgens mij wordt de dimfunctie geregeld door het regelapp boordnet. Groet Jan227

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.