Volkswagen Golf: distributieriem

Bouwjaar: 1999

ik had misschien een domme vraag,maar ik heb mn disttributieriem
bij de 180000km laten vervangen.Maar nu bij een kleine beurt(200000km) werd
mij aangeraden de riem weer te vervangen omdat de riem te vet zou zijn.De monteur vertelde mij dat er misschien lekkage was bij de krukas.Mijn vraag is bij deze,komen zulke gevallen vaker voor??Alvast bedankt voor de recties

fais

Geplaatst door fais (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

ja komt vaker voor, als ik jou was zou ik die riem wel vernieuwen. en ook meteen de lekkage laten repareren. als je riem laat zitten en hij zou breken, heb je een nogal flinke motorschade. dus vernieuwen!!

kees6216 (0), 19 jaar geleden

misschien nog enige coulance omdat de lekkage niet is opgevallen bij vervangen riem.vragen staat vrij en meestal wordt er wel korting gegeven in zo een geval.als je erom vraagt natuurlijk en iet terugschrikken om er even op door te gaan,wnat meestal begint het met nee daarna miscchien en ga je alsnog met korting de deur uit(overigens zeker de riem vervangen)

fais (0), 19 jaar geleden

Arie en Kees ,bedankt voor jullie reactie,ik heb alles, met pijn in mn portomonaille gewoon laten vervangen,want een kapotte moter door een kapotte dis.riem was vast en zeker duurder geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.