Volkswagen Sharan: elektrische ruiten

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: auy

bij het uitschakelen van het sleutelkontact gaan spontaan alle vier de ruiten naar beneden.
men kan ze dan onmiddelijk met de schakelaars in de armsteun bestuurder dicht doen of met de respectievelijke schakelaars in de deuren of met de sleutel door langer aan te houden bij gelijk welke deur werkt dit allemaal
komt er op neer dat alle funties overal werken .
reeds vanalles afgekoppeld , bediening armsteun , motor bestuurderzijde , slot achter klep , bedrading doorgang achterklep . blijft alstarrig bij het uitschakelen van het contact alle ramen openen
iemand een idee of reeds voor gehad ?
eigenaar beweert dat ramen ook snachts alle vier opengaan ,heeft hier nu een volledige dag gestaan en hier blijven ze dicht , zolang men maar van het contact afblijft.

Luc6672

Geplaatst door Luc6672 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jhl (0) PRO, 11 jaar geleden

Luc, er is toch geen probleem met het cilinderslot kant chauffeur?
Al een paar keer voorgehad bij VW's dat de ramen en/of deursloten spontaan opengaan. Het is genoeg dat de "meenemer" niet meer volledig exact staat.

Luc6672 (0) PRO, 10 jaar geleden

oorzaak niet gevonden

evers2962 (0) PRO, 10 jaar geleden

Controleer ook even alle bedrading van alle deuren in de tule,s die willen vaak ook doorslijten en inderdaad kijk of het klepeltje van het cilinderslot niet stuk is ook de bijrijders kant controleren die willen ook wel eens breken.

Gr,
Peter Evers

Luc6672 (0) PRO, 10 jaar geleden

bedank voor de info maar de wagen is nu niet meer hier .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.