Volkswagen Sharan: foutcode 00575

Bouwjaar: 1996

heb foutcode 00575 - inlaatspruitstuk (17-10 regelverschil - geregeld) - regelapparaat 028906021EK. Auto rijdt normaal. Fout gewist, gaan rijden en foutcode komt terug.

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tim_vr6 (0), 18 jaar geleden

Kijk eens op deze site:
http://www.gerritspeek.nl/vag-com_dtc-00...

johan.o. (0), 18 jaar geleden

hallo jan de foutcode heb temaken met de druk in je inlaat spruitstuk, de mogelijke oorzaken kunnen zijn een lek of verstopping in je inlaat ,luchtmassa meter,actuator vuldrukregel klep,regelklep turbocompressor,of de slangen die verwisseld zijn of niet aangesloten.HEEL veel succes

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

Johan, ze hadden aan deze auto gewerkt : dikke darm van inlaat die op luchtfilterkast toekomt hadden ze zodanig gewrongen dat hij maar 1/3 van de lucht binnenkreeg. Maar wat mij het meeste intrigeert is dat ik deze foutcode gewist heb met de VAG-COM en deze er nog in staat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.