Volkswagen Golf 2004: Geen geluid na schade

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Auto is voor een reparatie ivm stormschade bij het schadebedrijf geweest. Deur was volledig ontwricht. Deur is eraf geweest en gespoten enz. Sinds die tijd doet het geluid het niet meer van de radio. Alles werkt er komt alleen geen geluid uit. Auto is bij vw garage geweest om door te meten maar geeft geen foutmeldingen aan. Garage en schadebedrijf hebben nu geen idee meer wat de oorzaak kan zijn. Stekkers achter de radio enz zijn allemaal ook nagekeken.
Iemand enig idee?

Cdeb1981

Geplaatst door Cdeb1981 (60) , lid sinds 3 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (1040) PRO, 3 maanden geleden

Zit er niet gewoon sluiting in de speakerbedrading van de gerepareerde deur? vaak schakeld dan het geluid uit.

    Volgens het schadebedrijf niet. Maar zou zomaar toch kunnen natuurlijk. Ze lijken gewoon niet meer te weten wat te doen om het probleem op te lossen. - Cdeb1981 (60), 3 maanden geleden

harry4203 (1040) PRO, 3 maanden geleden

Triest, lijkt me zo niet een erg ingewikkeld probleem. Kan zelfs sluiting in de betreffende speaker zitten na de schade, deze al eens losgekoppeld?

    Niet door ons zelf. Gaan we proberen. Bedankt voor de tip. - Cdeb1981 (60), 3 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php