Volkswagen Golf: geen trekkracht

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

ik heb een golf 3 1.9 diesel,hij heeft geen trekkracht.het was eerst een turbodiesel,nu normaal diesel,maar de koppelingsplaat,drukgroep en vliegwiel is van dat turbodiesel op dat normaal diesel.wat kan ik eraan doen om een snellere trekkracht te krijgen?iets met de brandstofpomp doen?

golf-freak

Geplaatst door golf-freak (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Potlood (0), 17 jaar geleden

Huso,

De dieselmotor zonder turbo heeft uiteraard minder vermogen dan de turbodiesel. Daar kun je in de basis niet veel aan doen behalve "tuning".

Maar waarom heb je er niet weer een turbo diesel in geplaatst?

Ook de geschiktheid van de turbodieselversnellingsbak voor de atmosferische diesel betwijfel ik.

Groetjes,

Harrie

golf-freak (0), 17 jaar geleden

beste harrie,

bij deze modellen (golf turbodiesel) is er een fabrieksfout.de krukaspoelie draait na een tijd scheef.dit is bij de meeste turbodiesel motoren,maar ik denk dat ik fout zat bij het eropzetten van vliegwiel drukgroep en koppelingsplaat van de turbodiesel motortje,want die is groter dan normaal diesel.
in ieder geval bedankt voor je reactie.
groetjes huso...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.