Volkswagen Bora: Geschakelde spanning Bora 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Na vele berichten te hebben gelezen hier op het forum over het electrisch gedeelte van het contactslot had ik ook besloten om een nieuwe geschakelde draad vanuit de zekeringkast naar de radio toe te trekken.

Heb bij de afgaande kant in de zekeringkast op de draad van de achterraam verwarming een draad bijgezet.
Deze heb ik vervolgens op de oude geschakelde plus bijgezet. Nu werkt alles dus weer zoals van te voren. De binnen verlichting springt nu weer aan als je de sleutel uit het contact haalt.
Heb alleen wel 1 probleem. Wilde vanmorgen de auto starten en stond met een lege accu. Dit kan natuurlijk puur toeval zijn maar ben bang dat het toch aan de nieuwe draad ligt.

Wat kan ik het beste doen. Zat er aan te denken om de nieuwe geschakelde plus niet meer bij de oude te knopen en de oude gewoon laten vervallen. Of zou dit er niks mee te maken hebben.

Hoop dat 1 van jullie me hiermee kan helpen

Nico

platte73

Geplaatst door platte73 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 15 jaar geleden

Nico

Controleer eens of er nergens een lekspanning is,dit kan misschien gekomen zijn door de draad die je er extra hebt bijgetrokken..

je kan dat simpel even meten met een multiemeter..dmv de accupool eraf te halen en deze ertussen te zetten.

indien je een spanning ziet,haal dan eens één voor één de zekeringen eruit,net zolang tot de spanning wegvalt,zo kun je zien waar het probleem zit..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.