Volkswagen Overig 1971: gezocht een verwarming

Bouwjaar: 1971, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 32

hey, ik ben in het bezit van een vw kever 1302 uit 1971 die ik volledig aan het verbouwen ben maar de verwarming is er niet bij ! met verwarming bedoel ik de aanjager motor die voorin in de koffer zit, net achter het dashboard.
in de koffer klep zit een rooster dus ik kan de motor er niet uitlaten of mijn koffer regent vol ! weet er iemand waar ik deze kan verkrijgen of de echte naam er van ! part nummer mag ook.
alvast bedankt
groeten michel

michel.waterman@telenet.be

Geplaatst door michel.waterman@telenet.be , lid sinds 3 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Er zit normaal geen aanjagermotor in een kever , heb zelf een 1300.
Er bestaan een accessoire die je daar kunt plaatsen is geen origineel onderdeel , zou hotrod in Doesburg eens proberen of een kever club.

michel.waterman@telenet.be, 3 maanden geleden

Er zit in mijn kever van 1971 een 1302 een blazer in ! In mijn kofferdeksel zit boven aan de voorruit een rooster.
Als daar niks onder zit loopt u koffer gewoon vol water !
In die bak zit een motor die verse lucht naar binnen blaast. Bij de meeste is de motor stuk en deze is niet te herstellen. Ik heb in Nederland bij een museum wolfsburg nog het laatste onderdeel kunnen vinden met werkende motor. Andre heeft in de jaren 90 veel kevers gekocht om te demonteren. Deze zeldzamen onderdelen verkoopt hij nu. Weinig mensen kennen Andre niet maar hij kent alles van een vw kever ! In de vw bus zitten er 2 motors in onder het dachboard. Naar het schijnt moesten vanaf 1972 alle auto's voorzien zijn van ventilatie ? Ik heb zelfs in mijn bekabeling die ik niet zelf heb gedemonteerd nog een originele knop zitten van de ventilatie ( 2 standen ).
Je ziet dat je niet te snel mag oordelen over een kever, ze zijn altijd iets anders !
Op mijn papieren staat dat hij in België is ingeschreven in 1971, geen ingevoerd autootje dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.