Volkswagen Golf: golf 3 start niet meer

Bouwjaar: 1995

Mijn golf 3 uit 95 wil helemaal niet meer starten accu werkt wel maar als sleutel 1 slag draai dan doet alles het nog normaal( verlichting.. ect)!!maar als ik hem daarna nog een slag draai om te starten doet hij helemaal niks..??

Heb alle 22 zekeringen na gekeken maar dat heeft ook helemaal niks opgeleverd ???hij wilt helemaal niet starten??weet iemand waar ik nog naar moet kijken???
???

mizzo

Geplaatst door mizzo (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

PIETER9040 (0) PRO, 18 jaar geleden

waarschijnlijk kappot startblokje,zit achter op contactslot, meet ook eens of je wel spanning krijgt op de stuurdraad aan de startmotor.

mizzo (0), 18 jaar geleden

ik heb de golf naar de dealer gebracht en bij nader inzien is gebleken dat de start motor defect was ik heb deze vervangen en nu loopt de auto weer prima
nog bedankt voor u comentaar!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.