Volkswagen Golf VII: Golf 7: stoelverwarming bestuurder

Bouwjaar: 2014, Transmissie: Handgeschakeld

Goedemorgen,

Mij auto heeft stoelverwarming maar aan de bestuurderszijde werkt de verwarming niet bij het zitgedeelte. Rug werkt wel goed.

De stoel heeft lendesteun en massagefunctie en half leer.

Weet iemand waar dit aan kan liggen?

Bedankt alvast.

Gr.

golf023

Geplaatst door golf023 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Highway (120) PRO, 6 jaar geleden

ik vermoed dat het zitgedeelte defect is.

voyager (0), 6 jaar geleden

Dat betekent doormeten bekabeling. Met een beetje geluk kun je de verdeler onderin de stoel vinden en doormeten welke naar zitgedeelte leidt. Anders stoel uitbouwen, dan kun je gemakkelijk bij om een en ander door te meten.
Let op!!!! bij evt uitbouw stoel, eerst accu klem(minpool) losmaken, wachten plm 20 minuten ivm stoelairbag en de evt radiocode niet vergeten.

golf023 (0), 6 jaar geleden

mat is vervangen hartelijk dank voor alle info.

PAJansen (0), 1 jaar geleden

Goedemiddag Golf023,
Ik zie dat het je gelukt is om de mat te vervangen, weet je nog waar je deze gekocht hebt en heb je wellicht nog tips voor het vervangen? De enige matjes die ik tegenkom staan op Aliexpress.

Ik heb dezelfde stoel (massage/half leer). De dealer kon alleen aanbieden om de complete stoel te vervangen (met eurotekens in de ogen).

golf023 (0), 1 jaar geleden

Goedemorgen ik heb de auto inmiddels niet meer. Maar ik heb bij apoint de mat gekocht voor het zitgedeelte gekocht voor 140 euro. Zit en rug gedeelte zijn aparte matten. Ik ben daarmee naar een bekleder gegaan en die heeft het vervangen. Was niet heel duur rond de 80 euro dacht ik. Succes.

    Hoi, bij mijn Golf 7 hetzelfde, ook van de halflederen bestuurdersstoel (business uitvoering 2014) de mat aan de onderkant doorgebrand. Heb jij op de factuur eventueel nog het onderdeelnummer, dank alvast! - Stefie24 (0), 1 jaar geleden

golf023 (0), 1 jaar geleden

Ik zou voor origineel gaan met zulke dingen straks vat het vlam ofzo. De originele hebben ook een sensor waardoor de verwarming alleen werkt als iemand in de stoel zit.

PAJansen (0), 1 jaar geleden

Dankjewel voor de reactie! Dan ga ik daar even verder kijken (ik ga het liefste voor origineel inderdaad).
vrgr Peter

    Hoi, bij mijn Golf 7 hetzelfde, ook van de halflederen bestuurdersstoel (business uitvoering 2014) de mat aan de onderkant doorgebrand. Heb jij inmiddels deze mat los gekocht bij A-point en wat is het onderdeelnummer, dank alvast! - Stefie24 (0), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.