Volkswagen Golf VII: Golf 7: stoelverwarming bestuurder

Bouwjaar: 2014, Transmissie: Handgeschakeld

Goedemorgen,

Mij auto heeft stoelverwarming maar aan de bestuurderszijde werkt de verwarming niet bij het zitgedeelte. Rug werkt wel goed.

De stoel heeft lendesteun en massagefunctie en half leer.

Weet iemand waar dit aan kan liggen?

Bedankt alvast.

Gr.

golf023

Geplaatst door golf023 , lid sinds 4 jaar geleden

7 Reacties

Highway PRO, 4 jaar geleden

ik vermoed dat het zitgedeelte defect is.

voyager, 4 jaar geleden

Dat betekent doormeten bekabeling. Met een beetje geluk kun je de verdeler onderin de stoel vinden en doormeten welke naar zitgedeelte leidt. Anders stoel uitbouwen, dan kun je gemakkelijk bij om een en ander door te meten.
Let op!!!! bij evt uitbouw stoel, eerst accu klem(minpool) losmaken, wachten plm 20 minuten ivm stoelairbag en de evt radiocode niet vergeten.

golf023, 4 jaar geleden

mat is vervangen hartelijk dank voor alle info.

PAJansen, 2 weken geleden

Goedemiddag Golf023,
Ik zie dat het je gelukt is om de mat te vervangen, weet je nog waar je deze gekocht hebt en heb je wellicht nog tips voor het vervangen? De enige matjes die ik tegenkom staan op Aliexpress.

Ik heb dezelfde stoel (massage/half leer). De dealer kon alleen aanbieden om de complete stoel te vervangen (met eurotekens in de ogen).

golf023, 2 weken geleden

Goedemorgen ik heb de auto inmiddels niet meer. Maar ik heb bij apoint de mat gekocht voor het zitgedeelte gekocht voor 140 euro. Zit en rug gedeelte zijn aparte matten. Ik ben daarmee naar een bekleder gegaan en die heeft het vervangen. Was niet heel duur rond de 80 euro dacht ik. Succes.

golf023, 2 weken geleden

Ik zou voor origineel gaan met zulke dingen straks vat het vlam ofzo. De originele hebben ook een sensor waardoor de verwarming alleen werkt als iemand in de stoel zit.

PAJansen, 2 weken geleden

Dankjewel voor de reactie! Dan ga ik daar even verder kijken (ik ga het liefste voor origineel inderdaad).
vrgr Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.