Volkswagen Polo: Heldere 'angel eyes' koplampen aansluiten

Bouwjaar: 1997

Hallo mensen,

Ik heb een vw polo 6n uit '97. Onlangs heb ik FK 'Angel eyes' koplampen gekocht maar ik kom er niet uit met het aansluiten :( De lampen hebben een 7-polige stekker en de auto is 4-polig. De 3 extra polen in de lamp zijn volgens mij voor het elektrisch verstellen maar die optie zit niet op mn auto. Weet iemand hoe ik dit moet aansluiten of zijn er verloopstukken voor?
Alvast bedankt..

aansluitschema:
http://users.dfu-clan.net/mojo/upload_ma...

aansluitingstekker van lamp welke op auto moet aangesloten worden:
http://users.dfu-clan.net/mojo/upload_ma...

bertjan1226

Geplaatst door bertjan1226 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

gerritr3643 (0), 18 jaar geleden

Op je schema staat bij de connector "to car body harness, 4p or 7p" Dit betekent dus dat je hem zo moet kunnen aansluiten. Ook op een 4 polige connector.

bertjan1226 (0), 18 jaar geleden

Ok ik heb namelijk al geprobeerd om rechtstreeks de 4polige stekker van de auto op de lampen aan te sluiten kijkend naar de kleuren van de draden maar dit werkt niet.
Waar zit trouwens die relay zoals die op de foto staat?

bertjan1226 (0), 18 jaar geleden

niemand? dat met die relais ben ik nog nie uit? Hoe zit dat dan? Hoe moet je die aansluiten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.