Volkswagen Golf: IDEE? GOLF-3-GTI stottr&inhoud-probl. opsommen??

Bouwjaar: 1995

Hallo,

Aangezien ik veel berichten lees over hét probleem van het stotteren en inhouden van de [b]Golf III 2.0 GTI - 85kw/115pk[/b] [i](meestal met de motorcode: 2E)[/i] ...

Is het dan eventueel een goed idee om alle info hierover hieronder eens op te sommen?

Het probleem komt zooowww vaak voor, mensen vervangen alles aan de auto zonder resultaat. (heb ik ook gedaan). Als je dit probleem hebt gehad, zeg eens wat je gedaan hebt en of dat iets heeft opgelost.. (aub).

Het gaat er bijv om dat wanneer de auto eenmaal warm wordt, dat ie dan niet meer doortrekt, eventueel afslaat, inhoudt, zijkn topsnelheid niet haalt. En/of dat hij (vooral bij een warme motor) stotterd zodat je bijv geen 50km/u in de vijfde versnelling kan rijden zonder te schokken.

Mocht je deze sites nog niet kennen.. zijn interessant voor Golf III bezitters..

Veel goede info, Golf III
www.vwgolf-info.nl

Over probleem van 't inhouden en stotteren http://home.wanadoo.nl/jp.s

Geplaatst door

hanz4101 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Hallo Hanz, ik heb even snel gekeken op www.vwgolf-info.nl maar dat is een mooi handige site.....als je er nog meer weet houd ik mij aanbevolen !
Groeten...

Stephan11139 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.