Volkswagen SHARAN: Infodisplay in tellerklok brand zwak

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AWC, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 110

Alleen het info display of ook de teller verlichting?
Heb je een lichtdimmer erop zitten? Zo ja, draai daar eens aan en kijk of de verlichting dan flikkert oid.
Als het alleen het display betreft dan grote kans inwendig defect in instrumentenpaneel.

Dick Sparnaaij

Geplaatst door Dick Sparnaaij (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Dick Sparnaaij (0), 7 jaar geleden

Bij mijn sharan die ik ooit nieuw gekocht heb en nu bijna 3 ton op de teller heeft staan (altijd zelf onderhouden ) heb ik het volgende probleem. Het info display in de tellerklok geeft steeds minder licht als de auto koud is geeft het display volop licht naarmate de rit langer wordt brand het licht in het display steeds minder , na een uurtje de auto niet gebruikt te hebben is het licht in de display weer normaal en gehaald de klacht zich weer . Enig idee welke stekker verbinding deze storing geeft kan natuurlijk wel alles doormeten maar misschien heeft een ander dat al gedaan en 2x het wiel uitvinden lijkt mij niet nodig iemand een idee wat deze storing veroorzaakt???

Dick Sparnaaij (0), 7 jaar geleden

Nee alleen de tekst in het display wordt steeds zwakker en bij daglicht is nauwelijks nog te lezen wat het verbruik is en wat de buitentemperatuur is het piepertje werkt wel en het rode venster blijft ook vollicht uitstralen. Ik gebruik de verbruiksmeter als een soort motorbeblastjngs meter als ik de caravan achter de auto hang en dan op de.cruisecontrol door Duitsland rijdt als hij dan meer dan 25ltr/100km gebruikt neem ik het gas over maar dat kan ik nu niet meer zien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.