Volkswagen Golf 2004: Kachel word niet warm

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BCA, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Goedemiddag,

Ik heb een golf 5 1.4 uit 2004 met een digitale dual clima control. nu is het probleem dat mijn kachel alleen warm word als ik de temperatuur op “high” zet. op alle andere temperaturen blaast hij koude lucht. Ik dacht dat het aan de stappenmotor van de kachel klep lag en die heb ik dus vervangen maar dat heeft helaas geen verschil gemaakt.. iemand hier misschien een idee?

met voorbaat dank.

joeybeeren

Geplaatst door joeybeeren (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1600) PRO, 2 jaar geleden

Is deze ook ingeleerd ?

    Hoe doe ik dit precies? ik heb hem namelijk een keer gekalibreerd en de kleppen daar mee gesteld als het goed is maar dat mocht ook niet baten - joeybeeren (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.