Volkswagen Passat: kachelradiator Passat 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: ?

Heeft iemand een beschrijving hoe je de kachelradiator kan uitbouwen van een passaat 2001?

Peterv30

Geplaatst door Peterv30 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Volgens mij moet het dashbord eruit en dan zie je het kachelhuis waar de radiateur in zit en kan je hem verwijderen of je moet ook dat kachelhuis erbij verwijderen voordat je erbij kunt maar ben niet zeker.

audia4 (0) PRO, 10 jaar geleden

ochtend werk voor de prof, trek er zelf rustig een hele dag voor uit!! Alles kan zonder geweld gedemonteerd worden.... Maak foto's hoe alles vast zit en hoe kabels lopen. verander je dit dan krijg je gegarandeerd irritante rammeltjes.

kachelhuis moet er geheel uit bij dit type, de leidingen steken door het schutbord. Is het er eentje met clima, let dan op dat je de stelmotoren niet met de hand verdraait. Dingen zijn kwetsbaar en kunnen hier niet tegen.

is ie verstopt of lek?? in het eerste geval zou ik hem eerst proberen te spoelen. Tuinslang op de aansluitingen, tegenstrooms aan de normale stroomrichting.

Peterv30 (0), 9 jaar geleden

De auto is ingeruild met lekkende kachelradiator.

Bedankt voor de berichten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.