Volkswagen Golf: klikkend/klapperend geluid uit dashboard

Bouwjaar: 2000

Hallo,

ben in het bezit van en golv IV 1.9 sdi bouwjaar 2000. Sinds een aantal dagen heb ik tijdens het rijden last van het volgende problem:
Als de richtingaanwijzer terug springt naar neutraal na riching aangeven( links of rechts maakt niet uit) dan hoor ik vervolgens een soort klikkend /klapperend geluid uit het midden van de dashboard (een enkele keer gaat het goed),duurt soms wel een seconde of 5 en de frequentie verschilt van een enkele klik tot meerdere klikken achter elkaar. Dit geluid komt uit het zelfde punt als het geluid wanneer de richtingaanwijzer aanstaat. weet iemand wat dit kan zijn en hoeveel het gaat kosten en kan het kwaad om hiermee nog door te rijden.
Alvast bedankt voor de reacties

sedat10830

Geplaatst door sedat10830 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het probleem lijkt me te zitten in de r.a. wijzerschakelaar zelf want ik denk dat je het knipperrelais hoort en deze zit in de alarmschakelaar.

sedat10830 (0), 16 jaar geleden

Alarmschakelaar vervangen, probleem opgelost. Beetje laate reactie maar goed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.