Volkswagen Golf V: Koelvin blijft draaien Golf 5

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Ik heb hier een Golf 5 staan waarvan bij het inschakelen van het contact de Koelvinnen direct gaan draaien. Alle stekkers zitten aangesloten, airco is op druk en werkt naar behoren. Onderste radiateurslang blijft koud, temperatuur loopt niet op en blijft keurig in het midden. Ik heb voor de zekerheid al een setje andere koellers geprobeerd, maar het probleem blijft bestaan. waar moet ik dit zoeken? Auto heet LV een lichte schade gehad.

Gert-Jan1

Geplaatst door Gert-Jan1 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Draadboom knel gezeten?? Die zou ik eerst maar eens grondig gaan inspecteren.

Gert-Jan1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Inderdaad, ik had een vijftal breuken gevonden en gerepareerd, vervolgens net weer een uurtje er aan gespandeerd en ik had 1 breukje over het hoofd gezien Stom stom stom van me! Alles werkt nu perfect, bedankt voor de reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.