Volkswagen Polo: Koelvloeistof lekkage

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Goedemorgen,

Ik heb een VW polo van '99. Gisteravond knipperde het lampje voor de koelvloeistof. Toen ik vervolgens stopte om deze te willen bijvullen, kwam er lichte rook onder de motorkap vandaan en zag dat er koelvloeistof op de grond lag. Ik heb nauwelijks verstand van auto's. Kan iemand mij vertellen wat er mis kan zijn en hoe ik erachter kan komen waar de lekkade zit?

Groetjes,

Suzy

Suzy

Geplaatst door Suzy (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Suzan heel belangrijk is ... Waar onder de auto lag die koelvloeistof. Er kan van alles lekken .,zoals waterpomp slangen thermostaathuis enzomeer. Rijd er niet mee door. Je kunt in 5 minuten meer stuk maken dan dat je in uren kan repareren. Groeten'.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Je kunt hem inderdaad beter even weg brengen, dan weet je snel waar het lek zit, het kan ook de dop zijn die slecht / kapot is..

Het lampje gaat knipperen bij een te laag koelvloeistof niveau..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.