Volkswagen Golf V: kortsluiting

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: bls

Heren,

het probleem van deze auto is dat zekering F2 van 30 A uit de zekeringkast in de motorruimte eruit springt. de auto is hierheen gesleept omdat nu de automaat niet meer schakeld en ook de verlichting rechts werkt niet meer.

ik heb wel schema's van deze auto mar tog klopt er iets niet aan omdat volgens mijn schema daar een zekering zou moeten zitten van 5 A met omschrijving J527 regelapperaat van stuurelectronica.

is er iemand die mij hierover duidelijkheid kan geven.

groeten Rien

riennoot

Geplaatst door riennoot (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 12 jaar geleden

Rien,

F2 is idd 30A en is voor J104 abs regelapparaat dus daar zal het probleem waarschijnlijk zitten.


Gr John

riennoot (0) PRO, 12 jaar geleden

john,

dit had ik in 1 schema gevonden, ik heb vervolgens de stekker losgekoppeld maar de kortsluiting was hier niet mee opgelost. vervolgens ben ik verder gegaan met loskoppelen van systemen en bij het loskoppelen van de stekker aan de autatische bak was er geen kortsluiting meer. i.o.m. de dealer die denkt dat het waarschijnlijk komt door het regelapperaat wat defect is, is de auto daar heen getransporteerd om het daar te laten repareren i.v.m garantie/coulance.

john bedankt voor het meedenken en wat mij betreft kan deze topic gesloten worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.