Volkswagen Golf IV: krakend/ piepend geluid vw golf V6-4 motion.

Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8

Hallo, ik hoor al een tijdje een krakend /piepend geluid bij mijn golf V6-motion[bj2002-103.000 km] het lijkt net als of het bij de veren of ophanging vandaan komt. de stabilisatorstang rubbrs voor zijn een tijdje geleden al vervangen, en een aantal weken geleden is de boel aan de voorkant nog ingespoten met een spray[wd-40?]. heeft iemand een idee wat dat kan zijn?

mh1972

Geplaatst door mh1972 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

marcoootje (0), 11 jaar geleden

Zijn het de ashoezen, die zitten bij de voorwielen op de aandrijfas, ze kunnen er goed uitzien maar er hoort vet in te zitten, en dat vet smeert wat in die ashoezen zit, de homokineten. De homokineten hoor je bij het rijden kraken, vooral als je net wegrijdt of gaat indraaien ofzo. Als je er nieuwe ashoezen op laat zetten is het gekraak weg.

mh1972 (0), 11 jaar geleden

ik ga maar even bij de garage langs, als ik tijd heb.

mh1972 (0), 11 jaar geleden

ben bij de garage geweest, die zien niets bijzonders, de auto heeft op de brug gestaan, de boel is weer gesmeerd, maar het geluid is nog niet weg, wel iets minder. en vanmiddag toen ik de auto even wilde schoon maken, gaf de display service jetzst aan. de auto is nog niet aan een beurt toe, mischien is hij niet gereset bij de vorige[grote] beurt.

mh1972 (0), 11 jaar geleden

de garage heeft de stabilisator stang rubbers weer vervangen,de ashoezen zijn gecontroleerd, en zijn goed volgens de garage. het geluid is wel wat minder, maar ik hoor nog steeds wat.

mh1972 (0), 11 jaar geleden

het probleem is nog steeds niet opgelost,de auto rijdt verder goed, maar het is wel irritant. de ashoezen waren goed volgens de garage, ik kom op internet ook wel verhalen tegen over draag armen en/ of rubbers, weet niet of dat een oorzaak zou kunnen zijn, en wat daarvan ongeveer de kosten van zijn?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.