Volkswagen Golf: laaddrukregeling

Bouwjaar: 2002

Ik heb een golf TDI AXR motor (pompverstuiver) met de foutcode 17964 laaddruk ONDER min. grenswaarde. Ik heb een nieuwe N 75 klep (magneetventiel) gemonteerd,dit helpt niet. De auto gaat af en toe in de noodloop. Wie heeft een oplossing? IK hoor ook vaak dat de turboschoepen vastzitten, kan dat ook bij deze motor en zo ja hoe kun je dat constateren?

mekkes

Geplaatst door mekkes (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kawa16166 (0) PRO, 18 jaar geleden

hoi Jan ,als je n75 al vervangen hebt zou ik eens controleren of je geen vac.lekkage hebt.
verstelling is globaal te controleren met een vac. pompje , rechtstreeks op je vac. doosje op de turbo aansluiten, moet bij ong. 0.6 bar onderdruk max. aangetrokken zijn.
zo kun je wel zien of het systeem netjes gangbaar is (je weet alleen niet wat er gebeurd als hij echt op temp. komt)
zul je toch tijdens een proefrit de waardes moeten uitlezen met testapp.

mekkes (0) PRO, 18 jaar geleden

Er was een vacuumpotje kapot welke tussen een soort warmtewisselaar en de egr klep zit. Deze heb ik vervangen in september. Sindsdien alles nog steeds goed.Om er zeker van te zijn heb ik de klant nog gebeld, was nog goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.