Volkswagen Golf 1995: lampje abs+handrem blijven branden

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel

Het ABS-lampje+handremlampje blijven branden, heb bij de dealer laten uitlezen e.d, 2x sensor vervangen (lv+rv) maar niets helpt. Nu geeft de comp. de foutcode 30 (b+) dus als ik het goed heb onthouden betekent dat er ergens te hoge waardes doorgegeven worden, MAAR WAAR??? We zijn nu al 2 maanden aan het puzzelen, de rekening loopt dus aardig op! Wie kan mij helpen???

patrick8469

Geplaatst door patrick8469 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dutch123 (60), 19 jaar geleden

?!?! Niets is zo simpel als een ABS sensor controleren. Twee ABS sensoren is 100 euro, right? Mooi zonde van je centen. Terugvragen zou ik zeggen.
Foutcode 30 bestaan volgens mij niet, maar er is wel een terminal 30 welke in een foutcode aangegeven is als kortgesloten naar aarde of open.
Je zou de stekkers eens van je sensoren kunnen aftrekken en kijken of er spanning op staat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.