Volkswagen Golf 2010: Loopt stationar slecht

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: CBB, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 125

Hoii
Ik heb een golf 6 gtd met motorcode cbbb nou is die kapot gelopen en heb ik er een cfgb motor in gelegd het paste allemaal en werkte ook allemaal. Toen wou ik de auto starten alleen hij sloeg niet aan nou kwam dat omdat er andere soorten injectoren inzaten. Ik heb een cfgb motor computer gekocht en met veel geluk heeft de garage hem kunnen programeren en aan de praat kunnen krijgen. Toen liep de motor al heel erg onrustig met de garage overlegd om toch maar een spoel middel in de tank te gooien met hoop dat het allemaal goed zou gaan lopen. 150 km later is de krukaspolie los gelopen helaas maar toch maar een motor revisie uitgevoerd op te auto alles nieuw en daarna liep die nog steeds slecht in tussen tijd het vacuim klepje wat vaker kapot gaat bij vw die vervangen en injectoren laten testen die waren allemaal goed. Toen maar een dubbelmassa vliegwiel vervangen met hoop dat het daar door kwam maar dat was ook niet het geval nu loop ik een beetje vast omdat ik eigelijk alles wel gehad heb. Motor is gerevisieerd, injectoren zijn getest en goed, dubbelmassa vliegwiel vervangen.
Wie weet wat er nu kan zijn ik loop nu vast hoor het graag

Basbom1999

Geplaatst door Basbom1999 , lid sinds 4 weken geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 weken geleden

Al eens uitgelezen of dat wat antwoorden geeft ?
Een ander type motor inbouwen zonder de juiste software en computers geeft vaak problemen , gebruikte computers aanpassen is vaak niet de oplossing.

Basbom1999, 3 weken geleden

Ja ik heb hem uitgelezen geen storingen in de conputer als je rijdt doet die het ook goed hij rookt wel heel erg zwart dan kan dat komen omdat ik geen roetfilter meer heb maar dat deed die bij de oude motor ook maar nier zo erg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.