Volkswagen Kies eerst een merk: Lucht-aanjager Vento werkt niet goed

Bouwjaar: 1992

De ventilator blaast mijn ruit alleen in het midden enigszins wasemvrij. Ik heb de filters schoongemaakt, zonder resultaat. Wel komen er al enige tijd kleine stukjes zwarte schuimfolie door de dashboardblazers in het interieur. Misschien is dat een aanwijzing? De buitenste roostertjes bovenop het dashboard blazen nauwelijks tot niet.
Wie kan mij vertellen hoe ik dit probleem mogelijk kan oplossen?

Groet,

Henk

contextcommunicatie

Geplaatst door contextcommunicatie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Henk, zie je andere/zelfde vraag. Je zegt dat je de filters hebt schoongemaakt. Welke filters bedoel je en heb je het interieurfilter vernieuwd? Schoonmaken van het interieurfilter is namelijk niet genoeg.

contextcommunicatie (0), 18 jaar geleden

De filters heb ik schoongemaakt, zonder resultaat. Pas toen ik de vensters van binnen goed had schoongemaakt was het euvel echt verholpen

Santa (0), 18 jaar geleden

Deze aanslag krijg je na verloop van tijd altijd op je ruiten, OOK als je niet in een auto rookt. Daarom is het regelmatig schoonmaken van de binnenzijde van de ruiten ook nodig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.