Volkswagen Golf: Motor draaid deur op slot

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

Hallo, Ik heb een probleem. Ik wilde de auto warm draaien en starte deze en gooide de deur dicht. deze viel op een of andere manier in de vergrendeling en nu kan ik niet in de auto komen en deze staat aan. iemand een idee om hem in ek geval weer uit te krijgen. ik weet niet of ik bij een diesel de uitlaat dicht kan houden?????

Ries77

Geplaatst door Ries77 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Ries77 (0), 13 jaar geleden

mijn vrouw heeft de reserve sleutel en we hebben gister getankt dus hij draaid nog wel een dag.

tedkroon (0), 13 jaar geleden

Brandstofleiding van de tank afknijpen dan stopt hij vanzelf!!

Ries77 (0), 13 jaar geleden

Heel erg bedankt, het is gelukt. Ik heb er een lijmtangetje aan de onderkant opgezet. en na een tijdje viel hij uit.
Iets stommers kan ik me niet bedenken om te doen.

Nogmaals bedankt!

Harald4118 (0), 13 jaar geleden

Als dit een metalen of hard kunststof leiding is, is die nu wel kapot. Dan was het misschien goedkoper geweest op je vrouw te wachten of de ANWB te bellen.

Peter Schouten (0), 13 jaar geleden

ANWB bellen is in zo'n geval best een goede optie. Die maken in tijd van een scheet je deur open en dat ook nog eens zonder schade... Tenzij je GSM ook nog in de auto ligt natuurlijk. ;-)

tedkroon (0), 13 jaar geleden

Bij mij is een flexibele polyethyleen leiding die je gewoon dicht kan drukken. Hard kunststof is uit den boze vanwege een crash e.d..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.