Volkswagen Golf: motor houdt in

Bouwjaar: 1999

hallo,
wie kan mij helpen??!!probleem is deze ik heb een golf 4 v5 150 pk automaat van 1999 die soms te weinig motorvermogen levert.
ben al bij de vw garage geweest daar hebben ze hem volledig uitgelezen en daar kwam als resultaat uit dat de temperatuur sensor defect was.deze vanzelfsprekend laten vervangen en door vw werdt gezegd dat het vermogenprobleem was opgelost.niet dus!!
dit zijn mijn problemen;auto trekt niet goed door behalve bij gas op de plank.bij matig gasgeven klinkt het overigens ook alsof je een bak spijkers hoort rammelen van onder de auto vandaan.wie herkent dit probleem en kan mij daarmee helpen??

highliner

Geplaatst door highliner (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

zou haast zeggen dat je distributie niet goed staat en dat je auto loopt te pingelen.... kijk dit eens na.
reinig ook je gasklephuis eens, kan noit kwaad namelijk en zet hem daarna weer in de basisafstelling (met een vas/vag/vagcom)
controleer ook meteen even op evt. luchtlekjes in je vacuumslangentjes.

suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.