Volkswagen golf III rollingstone: Motor slaat gelijk weer af na starten???

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 AEA

Hoi, als ik mijn golf start slaat hij direct weer af, dit doet hij een keer of 2/3.... soms meer.
hij doet dit overigens niet altijd.
Het is een 1.6 benzine 55 kw
motorcode AEA.
Wie kent dit probleem?

RS555

Geplaatst door RS555 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nagel (0), 17 jaar geleden

Ik had hetzelfde probleem met een caddy. Blijkt in de sleutel een chip te zitten. Ergens in de auto (bij mij boven de zekeringenkast) zit een kastje (ontvanger). Hiervan heb ik de stekkers los en vastgehaald, en het probleem was over. Waarschijnlijk ergens een los contact of corrosie op de stekker.

RS555 (0), 17 jaar geleden

Bij mijn weten zit er geen chip in de sleutel

RS555 (0), 17 jaar geleden

[quote=nagel]Ik had hetzelfde probleem met een caddy. Blijkt in de sleutel een chip te zitten. Ergens in de auto (bij mij boven de zekeringenkast) zit een kastje (ontvanger). Hiervan heb ik de stekkers los en vastgehaald, en het probleem was over. Waarschijnlijk ergens een los contact of corrosie op de stekker.[/quote]
Je hebt gelijk, ook bij mij zat er een chip in de sleutel dit kun je zien aan de bruine ring(met kabel) die over he contactslot zit als je de 2 kapjes hebt gedemonteerd.
kabel even nalopen en je komt bij de ontvanger!

Probleem bij mij was alleen dat ik al een tijdje mijn reserve sleutel gebruikte die nog nieuw was!!
Oude sleutel werkt perfect!!
Geen probleem meer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.