Volkswagen Golf: motor slaat moeilijk aan als er mee gereden is

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600-16v

Goedemorgen Volkswagen liefhebbers,
Wij bezitten een VW golf variant bjw 2002 met een km.stand van 148.000, het is een 1600-16v met vanaf de fabriek een G3 gas installatie.
Ons probleem is: de eerste start de motor altijd aanslaat, maar als je de motor weer uitzet, het maakt dan niet uit of je nu een kort of lang stuk gereden hebt, wil de motor maar moeilijk weer gaan draaien(aanslaan)moet soms 3 a 5 keer starten.(startmotor draait wel rond)
Onze golf heeft al verschillende keren bij een orginele VW-dealer gestaan, maar ze konden toen niks vinden alles was volgens hun binnen de norm en geen storing in de computer af telezen.
Aangezien de storing de laatste tijd steeds erger wordt, moet nu 10 a14 keer starten wil de motor gaan draaien, gaan we een nieuwe afspraak maken met de VW-dealer.
Hopelijk heb ik dan wat suggestie's, of het liefst een oplossing voor ons probleem ontvangen van dit forum.
vriendelijke groeten AJC

ambulance

Geplaatst door ambulance (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (310) PRO, 14 jaar geleden

Een G3 installatie start altijd op benzine; controleer dus of de brandstofpomp draaid.
(zekering, relay of branstofpomp zelf slecht contact)
Succes.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.