Volkswagen Golf: Motor word te warm bij stilstaan met een draaiende motor..

Bouwjaar: 1994

Haii ik heb een Golf 3 uit 1993 het is een 1600cc 8 klepper geloof ik mijn probleem is dat als ik met een draaiende motor stilsta voor een paar minuten dan komt de koelvloeistofmeter als snel bij bijna rood (110 Graden)maar als ik de autokachel op warm heb gezet daalt ie snel weer af maar bij koudlucht uit de kachel komt ie snel weer bij de 100grade normaal gesproke reed ik altyd bij 70grade behalve met warm weer. Wie kan me hierbij helpe met deze probleempje alvast bedankt..!!!

GOLFJE3810

Geplaatst door GOLFJE3810 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (320) PRO, 19 jaar geleden

Temperatuurvoeler (schakelaar) die in de radiateur zit defect.
Deze geeft aan de ventilator opdracht om te gaan draaien als de temperatuur te hoog wordt.
Of,als de ventilator het WEL doet , de thermostaat die niet open gaat.

mvg,
Hans.

sita1974 (0), 19 jaar geleden

temperatuur zenderkapot kijk maar of de ventilator aan slaat dan is de tempratuurzender kapot

GOLFJE3810 (0), 19 jaar geleden

Hallooww allemaal dankjewel voor de reacties hierop ik heb paar dingen nagekek de ventilator werkt wel als de temperatuur hoog word bij 100grade begint ie al met draaien wat kan het zijn???thanksss

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.