Volkswagen GOLF: Multifunctionele knoppen werken niet allemaal.

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CBZ, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 77

Beste leden,

Ik heb vandaag een GTI stuur gemonteerd op mijn
golf 6 1.2 Tsi.

Ik heb de stuur en knoppen ingeleerd met vcds maar als ik op de rechterkant van het stuur op de knoppen druk werken alleen de pijlen omhoog en omlaag maar niet de menu knoppen die rechts en links zitten.
Normaal als je op die knoppen drukt verschijnt de menu waar je kan scrollen.

Heeft iemand enig idee hoe ik deze menu kan activeren?
Mijn dank is groot.

leoncio

Geplaatst door leoncio (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

Of een slecht contact in de clockspring of alle funties zitten niet op de auto...

leoncio (0), 7 jaar geleden

Maar weet jij of iemand dat wanneer je de nieuwe stuur aansluit de menu functie meteen werkt of moet dat nog ingeleerd worden ?

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

Had je al een multifunctioneel stuurwiel? Heb je de stuurkolommodule ook gewisseld? Of überhaupt geprogrammeerd?

leoncio (0), 7 jaar geleden

Heb al een andere stuur module, stuur verwisseld, ingeprogrameerd met vcds en alle knoppen werken ook gewoon op 2 knoppen na. ( menu knoppen )

Heb een beetje research gedaan en het blijkt dat je 2 verschillende soorten tellerklokken hebt, een lowline en een highline tellerklok, op de lowline heb je alleen maar een paar kleine opties zoals temperatuur, gemiddeld verbruik, km rij bereik en op de highline heb je veel meer scrol mogelijkheid zoals je Navigatie bedienen, Bluetooth, Comform instellingen, en op de highline heb je ook een auto afgebeeld en zie je wanneer er een deur open gaat op je schermpje.

Dus volgende stap is een andere tellerklok kopen(highline), alles overnemen in vcds dus de complete codering, de tellerstand laten corrigeren en dan zou die moeten werken.

Bedankt voor jullie tijd!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.