Volkswagen GOLF SPORTSVAN: Navigatie update

Bouwjaar: 2017, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1400

Hallo.
Ik heb de update van de site van VW gehaald kaarten en software, Discover media, European Countries – Bundle 1 ongeveer 13 GB en deze op een 32 GB SDHC 10 kaartje gezet, maar in de auto wil dit niet updaten, er komt een melding, een opslagmedium plaatsen met geldige navigatiegegevens, wat gaat er hier mis, of is het kaartje het probleem dat dit niet het origineel is, en dat het kaartje Volkswagen Navigation AS Europa 1 (V6) alleen maar daar voor kan worden gebruikt.
Met vriendelijke groet,
Jan Klaassen

JanKlaassen

Geplaatst door JanKlaassen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

benny daems (0), 4 jaar geleden

Ik volg, heb Skoda Yeti en wil mijn gps ook updaten

JanKlaassen (0), 4 jaar geleden

Hallo Benny,
Je zal naar de Skoda site moeten waar de navigatie bestanden te downloaden zijn ,
maak eerst een kopie van je kaartje wat je in je auto hebt zitten, ga hem niet overschrijven, want dan ben je alles kwijt, Je moet na de kopie je kaartje leegmaken en dan het gewenste update er op zetten, zie wel eerst hoeveel GB op je kaartje past. Je moet wel je origineel kaartje gebruiken, dat is ook bij mij van toepassing.

Veel succes ermee

benny daems (0), 4 jaar geleden

Hallo, een misschien domme vraag, ik zie nergens een kaartje zitten, in de garage hebben ze mij wijsgemaakt dat ze een cd-rom moesten bestellen en dat die xx € kost, daarom wilden ze hem niet op hun kosten upgraden

JanKlaassen (0), 4 jaar geleden

Benny,

Je moet eerst zien wat van systeem erin zit, dan in Google zoeken wat erbij hoort, het zou zo kunnen een cd, of kaartje of usb, het is afhankelijk hoe oud de auto is, en naar de site van www.autopar.nl/skoda/yeti kunnen ze je vast verder helpen, gewoon in google zoeken tot dat je het gewenste resultaat hebt bereikt.

Veel succes

Autobedrijf_LUX (0) PRO, 4 jaar geleden

Had dit probleem ook met een T-ROC,het zelf gekochte kaartje werd niet geaccepteerd mist een vw code
Heb originele kaartje gekopieert het vw kaartje gewist en toen de update op het originele kaartje gedownload, dit werkte daarna wel

benny daems (0), 4 jaar geleden

Bedankt, ik hou je op de hoogte van de afloop.
Grtjs Benny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.