Volkswagen Corrado: oliedrukslang

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 g60

hallo ik heb een vraag over mijn oliedrukslang die naar mijn g-lader gaat. als deze stuk is wat zijn dan de problemen die voorkomen? zou ik dan druk verlies moeten hebben en olie in mijn luchtslangen of is het een ander probleem waardoor ik drukverlies heb en olie in mijn luchtleidingen van mijn g-lader tot mijn inlaatspruitstuk. bij voorbaat dan joost

corrado g60

Geplaatst door corrado g60 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

joost ik denk dat je g ladder slechter wordt en daardoor olie meer olie door laat naar je inlaat leidingen zover ik het weet zijn er bedrijven die de g ladders kunnen reviseren maar daaar weet ik geen adres van maar dat zal wel op internet staat of er moet nog een collega zijn die het weet.

groetjes jan.

corrado g60 (0), 17 jaar geleden

oke bedankt maar is het niet genoeg om alleen de pakkingen en de lagers tevervangen? en hoe zit het met de olie slang die stuk is wat voor gevolgen kan dat hebben?

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

joost als de olie slang stuk is verlies je olie en komt je g ladder misschien zonder olie met alle gevolgen van dien.
deze olie zie je dan aan de buiten kant.


groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.