Volkswagen Polo 2014: Oplopende motor tempratuur

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CUS, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 55

Hallo mensen,

Drie maanden geleden had ik een aantal keer dat de motor tempratuur opliep naar de 110 120 graden. Ben toen naar de garage gegaan en die heeft de thermostaat vervangen. Gisteren liep de tempratuur weer op. Iemand een idee wat er aan de hand is?

Met vriendelijke groet,

Stefan

stefan_8_1@hotmail.com

Geplaatst door stefan_8_1@hotmail.com (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

poloR6 (5), 3 jaar geleden

Waterpomp?

bert klein (45) PRO, 3 jaar geleden

In de waterpomp zit een verstelschijf die er voor dient dat de motor sneller en gelijkmatig op temperatuur komt ,soms blijft deze klemmen en komt deze niet vrij waardoor de motor temperatuur oploopt, dus waterpomp vervangen.

    Bedankt voor je bericht. Ik ga naar de garage en laat weten wat de uitkomst is en of het heeft gewerkt. - stefan_8_1@hotmail.com (0), 3 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.