Volkswagen Polo: Parkeerkaartjes in ontwasemingskanalen voorruit, hoe eruit te kr

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9D

Hallo,

Ik heb een vraag met betrekking tot het eruit krijgen van diverse parkeerkaartjes uit de ontwasemingssleuven van de voorruit. Vraag me niet hoe ze erin zijn gekomen, maar ik merk nu zeker met het natte weer dat ik mijn voorruit niet meer goed ontwasemt krijg.

Mijn vraag is of jullie misschien een simpele manier weten om deze kaartjes eruit te krijgen of dat ik op bepaalde plaatsen onderdelen moet loshalen om daarbij te komen. Het gaat om het soort kaartjes die men krijgt o.a. bij het inrijden van parkeergarages.

Graag jullie advies.

Geplaatst door

Shadowranger (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

nou dan zul je het dashboard moeten demonteren het is niet anders.

groetjes jan.

jan T 135
badge vip badge

17 jaar

Hallo Jan,

Ik had de persoon in kwestie verkeerd begrepen, dacht dat de kaartjes in de ventilatiekanalen waren gevallen. Bleek dus tussen ruit en dashboard te zijn.

Het ratelen kwam van blad in de ventilatormotor door een niet goed gemonteerd pollenfilter. Na alles goed schoongemaakt te hebben en alle overbodige blad te hebben verwijderd en het filter goed gemonteerd is het probleem verholpen.

Shadowranger 0

17 jaar

nou dat valt dan mee ; toch?


groetjes jan.

jan T 135
badge vip badge

17 jaar

En nou dus maar gauw zo'n doorzichtig plastic parkeerkaartklemmetje kopen........

Santa 0

17 jaar

Ja of koop een bestelwagen, zet hem overal maar lukraak neer in de winkelstraten, alarmlichten aan en geen parkeerwachter die er naar kraait. Ben me toch altijd druk bezig met laden en lossen, hahaha................

Fries33 0

17 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.