Volkswagen Golf: pinkers

Bouwjaar: 2001

Hallo
we hebben een klant waarvan zijn 4 pinkerknop blijft door tikken maar de lampen branden niet op zelf als de pinkers afliggen,we hebben de knop vervangen en eens een tweedehands hendel van de pinkers vervangen maar toch blijft hij door tikken,we hebben dan van een andere wagen de spanning gemeten en vergeleken met zijn spanningen idem nuw weet ik geen raad meer hiermee.

D.K.CARS1857

Geplaatst door D.K.CARS1857 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

koen6346 (0), 18 jaar geleden

alarmlicht schakelaar en als het dan niet over is knipperlichtschakelaar vervangen, komt vaker voor!

dutch123 (0), 18 jaar geleden

Heb precies hetzelfde probleem. Het is niet de alarmlicht schakelaar. Ik heb gemeten dat er soms stroom getrokken wordt alsof een knipperlicht aangezet wordt. De knipperlampen blijven echter altijd uit.
Ik denk daarom dat het bij mij de hendel aan het stuur is, maar kan deze zo niet losnemen omdat er lastige schroeven in de stuurkolom zitten. (wie weet wat voor een schroeven?)

dutch123 (0), 18 jaar geleden

Het was inderdaad de knipperlicht schakelaar aan de stuurkolom:
http://www.geocities.com/tech4tdi/
(klik op "Turn signal switch")

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.