Volkswagen Polo: Polo Sdi 2001 strillen stationair

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: sdi

Hoi..

Heb pas een Vw polo sdi 2001 gekocht..leuke auto rijdt ook wel goed.. alleen nu valt me na paar dagen op dat hij wat trilt.. als die stilstaat en stationair loopt.. toerental is gwn 9000.. percies.. en de motor loopt ook netjes.. alleen het stuur trilt best wel een beetje.. als je dan weg rijdt houdt dat meteen op.. en bij het rijden.. als je dan de koppeling indrukt... en de auto laat rollen trilt hij ook een beetje. Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn?.Heb al wat op het forum zitten lezen.. d8 namelijk eerst dat het het vliegwiel.. zou zijn maar mijn type sdi Motor type asx heeft geen dubbel massa vliegwiel (vw veel problemen mee) dus wat zou het anders kunnen zijn of is het mss normaal dat een diesel iets trilt.. of mischien de brandstoffilter of iets in die trant...?Hoop dat er iemand iets weet.

Alvast bedankt

PoloSDI

Geplaatst door PoloSDI (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

primera p11 (0), 16 jaar geleden

Een diesel trilt stationnair nou eenmaal wat meer als een benzine auto, en dat voel je idd ook in de interieurdelen.
Kijk, je moet er niet uit schudden, maar een beetje trillen is normaal.
Dat doet me gelijk denken aan de golf 2.
Dit was een 1.6D, ik heb in dit type ook rijles gehad.
Daar had ik het idee als die stationnair draaide dat het hele dashboard eruit kwam, en het stuur stond mee te vibreren op de motor.
Dat waren nog eens trillingen.
Als je optrok dan stond alles nog eens lekker na te schuddden.
Maar zo een motortje draaide maar zo 350.000km zonder troubles, maar dit terzijde.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.