Volkswagen Polo: polo start wel/ niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hallo,

ik ben al een tijdje aan het uitzoeken waar mijn polo ( 1.4 1996 ) last van heeft.
ik heb vaak als ik kleine stukjes rij en hem dan weer wil starten dat hij wel start maar niet aanpakt zeg maar, ook niet als ik gas bij geef dan valt hij net zo hard uit, als ik dan een tijdje wacht, iets van 10 minuten start hij zonder problemen. bij het niet starten begint hij ook ontzettend naar benzine te stinken het is net alsof hij dan verzuipt ofzo... voor 2 weken terug wou hij smorgens helemaal niet starten, er was toen een idee dat de benzine pomp het niet goed deed, maar deze was het blijkbaar ook niet, ik heb hem al een keer door laten lezen maar hier zaten geen fouten in.
in het begin toen ik nog goedkopere benzine tankte was het nog veel erger, nu ik shell tank gaat het iets beter. maar nog niet zoals ik het graag zou willen hebben.
ik had net al een beetje rond gelezen dat er een startonderbreker in mijn auto kon zitten??
wat kan ik hier aan doen?
wie kan mij helpen???

groetjes gineke

gineke020

Geplaatst door gineke020 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Eerste verdachten zijn:Contactblokje (rommel eens met de sleutel in het slot op het moment dat hij niet wil aanslaan.Bobine komt ook wel eens voor of het brandstofpomp relais.
Ook kun je (ivm startonderbreker) de reservesleutel eens proberen.

sinterklaas (0), 14 jaar geleden

gasklephuis ?????

benniedebie (0), 14 jaar geleden

Ik ga ook voort contactblokje,
haal je kapjes er is af doe overt contact slot zitten en friemel een beetje met die stekker, die achtert contact slot zit, blijft ie lopen, stekkertje vervangen,

krijg je ook storingen als ie loopt? dat je ruiterwissers het niet meer doen? of je verlichting?
dan zou het volgens mij ook je MIN pool kunnen wezen die los zit van je accu?


vande week zelfde probleem gehad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.