Volkswagen Golf Plus 2006: portier op slot

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BLF, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Beste VW rijders
Mijn rechtervoorportier kan niet meer open, binnenbekleding verwijderd, maar kan alleen aan het slot als de deur open is. Garagehouder geeft aan dat zie de deur eruit moeten boren/slijpen om de bouten te bemachtigen en dat deze reparatie hééél vééél werk, tijd en centen kost. Maar hoe kan ik het slot bereiken zonder deze gruwelvoorspelling toe te geven.

in afwachting en met vriendelijke groet, een verstokte VW rijder

marcellenoire

Geplaatst door marcellenoire , lid sinds 1 week geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 week geleden

Als de binnenbekleding er af is kun je de metalen plaat toch ook verwijderen ?
Er is nog wel een oplossing , die is ook rigoureus maar met minder werk en schade.
De ruit naar beneden en dan met jamer en lange pen of schroevendraaier het electrische deel van het slot slopen .tussendoor even proberen of hij al open wil.

PeterK011, 1 week geleden

Bij een golf V zit er geen metalen plaat langs de binnenkant : het buitenste gedeelte van de deur dient verwijdert te worden. Maar als de deur niet open kan... Je kans eens proberen de klink van buiten open te trekken en met een fijne schroevendraaier het kabeltje los te klikken. Bij een you-tube filmpje werkt dat wel.

Siem Bijman PRO, 1 week geleden

Voor je gaat slopen moet je de oorzaak weten.

Ook gehad bij een Golf en toen erachter gekomen dat het slot niet werkte omdat er geen signaal kwam. Oorzaak was een draadbreuk in de ldoorvoer van het inkervoorportier. Zou daar eerst naar kijken want is een veel voorkomend probleem.

PeterK011, 1 week geleden

De grootste kanshebber is het slot : is een kwaal bij veel volkswagens. En als de deur niet open kan kan je ook niet bij de doorvoer komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf Plus of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.