Volkswagen Fox: Portierslot vervangen hoe?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Slot van rechterportier moet vervangen worden want er zit iets in waardoor de sleutel er niet meer in wil. Heb dit ooit eens gedaan bij een Golf IV en achteraf was dat naar mijn idee niet nodig om de bekleding los te maken??

Zit naar ik me meen te herinneren een torxboutje die iets los moest worden gedraait, maar misschien kan iemand hier meer over vertellen.

Robbie

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Fox? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bvdw (0) PRO, 13 jaar geleden

hallo, robbie,

bekleding hoeft er ook niet af, er zit een rubber dopje boven het portierslot, deze eruit wippen, dan torx boutje iets uitdraaien, niet helemaal eruit draaien,tijdens eruitdraaien aan het gedeelte van het slot wrikken, totdat hij eruit komt. klink kun je dan laten zitten.

succes ermee.

Siem Bijman (140) PRO, 13 jaar geleden

He dankje, gaan we doen. Ik meende al zo iets , maar gisteren durfde ik niet verder draaien omdat ik niet precies wist welke kant op en hoever en of het hele portierslot meeging met hendel en al of alleen het slotje.

robbie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Fox of stel zelf een nieuwe vraag.