Volkswagen Fox: Problemen met lampje uitlaat

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Ik zou graag jullie hulp willen. Sinds afgelopen november heb ik een VW Fox van 2006. Ik heb er een hele tijd goed mee kunnen rijden, maar sinds maart heb ik problemen met het lampje van de uitlaat. Dit gaat steeds branden. Ze hebben de auto steeds gereset, omdat ze geen probleem kunnen vinden. Nu hebben ze in april een lambdasonde vervangen en toen is het een tijdje goed gegaan. Tijdens de reis naar huis van onze vakantie ging dat lampje weer branden. Wederom hebben ze in Duitsland de storing gereset en we konden weer gaan rijden. Zo'n 100 km verder ging dat lampje weer. Om een lang verhaal kort te maken, ben ik ondertussen al meerdere malen bij de dealer geweest en vorige week hebben ze twee van die lambdasondes vervangen. Twee dagen later ging het lampje weer branden. Vandaag weer contact gehad met de dealer die me nu vertelde dat ik EURO 98 moet gaat tanken in plaats van EURO 95. Terwijl er toch echt in mijn auto staat dat ik 95 of 91 moet tanken. Nu was mijn vraag of er meer mensen zijn met deze problemen of misschien dat een van de professionals mij hiermee kan helpen! Ik zit echt met mijn handen in het haar en ik ben die auto ondertussen echt beu! Misschien dat er meer mensen zijn die dezelfde problemen hebben gehad en waar het wel netjes bij opgelost is? Hopelijk krijg ik nog wat reacties, zodat ik de dealer weer eens lastig kan gaan vallen... alvast bedankt.

San76

Geplaatst door San76 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Fox? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat was de storing die erin stond?,want het alleen wissen van de storing heeft natuurlijk geen zin,die storing ontstaat niets voor niets.Lijkt me dan ook dat ze het probleem oplossen ipv alleen te wissen.
Je hebt ook nog garantie op de wagen,dus gewoon terug brengen......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Fox of stel zelf een nieuwe vraag.