Volkswagen GOLF: Rare onregelmatige piep bij koud weer

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CHP, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 103

Auto is bij de garage geweest. Het was volgens de monteur de blower van de verwarming. Alles is gesmeerd en ik heb tot nu het geluid niet meer gehoord.

Mvg TIm

jansentim

Geplaatst door jansentim (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jansentim (0), 6 jaar geleden

Goedenavond,

Tijdens de laatste vorstperiode ontdekte ik in mijn golf 7 een raar fluitend/piepend geluid. Dit geluid leek uit het dahboardkastje te komen en was onregelmatig. Als ik de climatecontrol op "off"zettte was het gelijk weg.
Afspraak gemaakt bij de garage maar nu het niet meer vriest is het geluid weg. Zeker bij een warme motor. Ik zal proberen morgenochtend het geluid op te nemen bij een koude start. Iemand enig idee? Tip/ervaringen. Airco bijvullen? Iets mechanisch. Verwarming doet het, airco ook. Geen foutmeldingen oid.

Mvg Tim

sleutelaar1952 (0) PRO, 6 jaar geleden

waarom 3 keer hetzelde topic aanmelden staat 3 keer in mn mail. ook mijn auto heeft n aanluiting handschoen vak airco, het zou dus zeer goed een geluid kunnen geleiden wat dichter bij het motorblok vandaan komt en bij koud weer is ook rubber stugger

jansentim (0), 6 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Ik heb het bericht 1 maal bij de profs geplaatst en 1 maak bij de particulieren. Als dat niet de bedoeling is haal ik hem weg bij een van de 2.
Ik heb ook een handschoen vak airco. Die staat standaard uit. Zal eens kijken of aanzetten iets veranderd.

Hans4040 (330) PRO, 6 jaar geleden

[quote=jansentim] Ik heb het bericht 1 maal bij de profs geplaatst en 1 maal bij de particulieren. Als dat niet de bedoeling is haal ik hem weg bij een van de 2.[/quote]

Als particulier kan je geen berichten plaatsen bij professional...daar stond hij dus ook niet.
De andere topic, bij particulier dus, heb ik al voor je verwijderd.

mvg.

jansentim (0), 6 jaar geleden

Helder excuses. Hierbij de video van vanochtend

[yt]https://www.youtube.com/watch?v=9tb7S94X...[/yt]

sleutelaar1952 (0) PRO, 6 jaar geleden

Lager of pomp , moet onder kap beter hoorbaar zijn, erg vreemd dat het via deze manier harder is , denk daardoor eerder aan de pom, voral omdat het weg is als deze uitgezet word

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.