Volkswagen Caddy: Ruitenwisser voor doet het niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 sdi code bdj

ruitenwisser voor doet het niet ook de ruitensproeien voor doet het niet,de ruiten sproeier voor kan wel dmv een testkast aangestuurd worden.
als je de ruitenwisser schakelaar bediend kun je dit niet op de testkast zien(de verbinding blijft open staan)en de ruiten wisser kan niet door de
testkast worden aangestuurd.
wie weet waar dit aan kan liggen mischien de schakelaar?

KNOBEL

Geplaatst door KNOBEL (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

klapband (0) PRO, 16 jaar geleden

dit kan dat het aan de schakelaar ligt maar test je dit wel met de motorkap dicht..... anders kan je testen tot je een ons weegt maar dan zal ie hem nooit aan sturen. het kan dus zijn motorkap schakelaar, schakelaar aan het stuur, wat ik ook al meegamaakt heb kabelboom doorgesleten bij de ruitewisser motor doordat deze niet vast lag in kabelhouders, en het oude vertrouwde zekeringetje

mvg patrick

KNOBEL (0) PRO, 16 jaar geleden

Het was dus dat de motorkap niet goed dicht was ,bedankt patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.