Volkswagen Polo 2015: Ruitenwissers blijven continue aan staan! Is hier iemand bekend mee?

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CJZ, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 66

Beste Volkswagen bezitters! :)

Zoals de titel al vermeldt heb ik de laatste tijden continue last van mijn ruitenwissers. Zij blijven maar op en neer gaan zonder dat ik hier iets tegen kan doen. Zodra ik de auto start blijven de ruitenwissers op interval staan. Met dit droge weer is dit extra vervelend als je gaat rijden, want de ruitenwissers schrapen steeds weer tegen de droge ruit. Dit geluid werkt zeer stress verhogend en ik kan het maar niet verhelpen.

Weet iemand wat dit kan zijn? Is dit een Volkswagen kwaaltje?

Dit forum is mijn laatste redmiddel voordat ik naar de garage ga. Wellicht hebben jullie nog briljante ideeën voordat het mij weer geld kost!

Ik hoor graag van jullie!

Groetjes,

bdb030

Geplaatst door bdb030 , lid sinds 1 week geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.