Volkswagen Golf : Schuifdak Hollandia Vermeulen gaat niet automatisch dicht

Hallo,

Ik heb in een VW Golf Variant een electrisch schuif/kanteldak zitten van Hollandia/Vermeulen. Als ik het contact uitzet dan sluit het dak niet meer automatisch. Hij blijft continue open en weer dicht gaan.
Heb al even gezocht op dit forum en de reset/inleer procedure getest die van toepassing is op Webasto (knop ingedrukt houden > 2sec bij begin en einde), maar helaas werkt dit niet. Kan iemand mij
vertellen hoe ik het dak weer kan resetten/inleren zodat deze goed sluit als ik het voertuig verlaat ? Alle suggesties zijn welkom want ik weet het niet meer. Het lijkt me niet dat het dak defect is....

NB. Handmatig openen en sluiten werkt wel uitstekend !

Groet,
Albert

albertvdburg

Geplaatst door albertvdburg , lid sinds 14 jaar geleden

2 Reacties

Thijs11395 PRO, 14 jaar geleden

Wat is het bouwjaar van de Golf? Het lijkt mij iets met de comfortsluiting van doen te hebben of de eindemarkering van de motor. Probeer anders een elektrisch schema te pakken te krijgen. Er zijn verschillende websites waar deze circuleren; ik heb ze niet.

Succes, Thijs

rayka, 14 jaar geleden

Schuifdak werkt niet goed,vraag even naar bij Jordens schuifdaken
telfoon 024 3730395
adres Lagelandseweg te Nijmegen
zij weten hier alles over te vertellen.
Groetjes Frits.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.