Volkswagen Lupo: servopomp

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: mpi 14

heb 2 maanden terug servopomp laten vervangen omdat de vorige lekte nu heb ik terug een lek deze hangt altijd aan de onderkant van de pomp zou het kunnen dat ze te veel olie ingedaan hebben en dat dat er uitloopt of kan dat normaal niet kan ik zelf eerst iets nazien voor ik naar de garage ga morgen groeten Gilbert

Jessi

Geplaatst door Jessi (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Misschien de afdichtringen van de leiding op pomp lek,of ze hebben de oude gebruikt,misschien is de leiding zelf wel lek i.p.v. de pomp.
Teveel olie kun je controleren in het reservoirtje,maar daardoor gaat ie niet daar lekken.

Ricky,

Jessi (0), 16 jaar geleden

2

Jessi (0), 16 jaar geleden

het komt presies van tussen de poulie en de pomp dat zou toch nieuw zijn denk ik

Jessi (0), 16 jaar geleden

1

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Als het precies tussen de poelie en de pomp door komt,dan zou de keerring lek zijn,maar dat lijkt mij stug met een nieuwe pomp,maar het zou kunnen.
Je hebt 1 leiding en 1 slang op de pomp,de leiding zit met een bout en 2 afdichtringen ertussen,de slang zit met een klem vast,kijk of het niet daarvan af komt.Of dat de leiding zelf nat is,maar ga er wel mee terug als ik jouw was.

Ricky,

Jessi (0), 16 jaar geleden

ok ricky heb morgen een afspraak in de garage ze hebben de pomp vervangen de vorige keer en was onder garantie we zullen zien laat wel iets weten groeten Gilbert

Jessi (0), 16 jaar geleden

ben naar garage geweest terug nieuwe pomp besteld onder garantie binnen een paar dagen word ze geplaatst is dit soms een veel voorkomend mankemend zou eventueel een fabrikage fout kunnen zijn Groeten Gilbert

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Met de sevopomp heb ik dit nog niet gehad,maar wel met de aircopomp van een Sharan,de twee nieuwe pompen die we binnen kregen waren allebei stuk!! Raar maar waar.

Ricky,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.